top of page

wil jij alles weten over pr en free publicity?

Met PR kun je op een laagdrempelige manier aandacht krijgen van je doelgroep en de media. Niet iedereen heeft hiervoor een PR adviseur in huis of het budget voor een bureau. Dit hoeft ook niet! Ook jij kunt leren hoe je gebruik maakt van PR en hoe je daarmee zorgt voor meer zichtbaarheid en gratis publiciteit. 

mockup-brochure-thea-van-unen.png

Na deze online training weet jij:

✔️   Wat PR is en hoe de media werken.

✔️   Begrijp je wat nieuws is en hoe je hier op inhaakt.

✔️   Heb je helder wat je doel en doelgroep is.

✔️   Weet je welke media voor jou relevant zijn en waarom. 

✔️   Heb je een heldere kernboodschap en argumentatie.

✔️   Leer je werken met een PR planner. 

✔️   Tijdens de training heb je een persoonlijke call met mij.

theavanunen-mockup-website-training.png

OVER THEA

Ik begeleid start-ups, businesses en professionals om de juiste aandacht te krijgen in de media door PR, storytelling en met een sparkle creativiteit. Jouw verhaal is uniek en jij kunt dit als geen ander vertellen. Samen ontwikkelen we een strategie die past bij het DNA van je bedrijf, waardoor de PR kracht van jouw organisatie tevoorschijn komt en je merk meer aandacht krijgt.

Thea van Unen | PR Trainer & Coach

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN

Een hele goede training voor degenen die nog weinig bekend zijn met PR!

Met de jarenlange PR ervaring van Thea kan zij je niet alleen de theorie bijbrengen, maar barst ze ook van de praktijkvoorbeelden. Voor mij werkte het bijzonder goed om aan de hand van best practices, en natuurlijk ook de flops, met cases aan de slag te gaan. In de training worden ook nuttige modellen besproken die je helpen om jouw eigen PR-plan op te stellen.

"Ik zat wat tegen het startmoment aan te hikken waarop ik met zichtbaarheid wilde beginnen. Wist ook niet zo hoe dat werkt. Ik heb daar zeker handvaten voor gekregen!" 

leer alles over pr en free publicity

Een goede PR strategie zorgt ervoor dat jij op de juiste manier, op de juiste mediakanalen zichtbaar bent. Door structureel te bouwen aan jouw merk zorg je ervoor dat jij free publicity genereert en je reputatie groeit

PR ingewikkeld? Totaal niet, door de enorme toename van (social) media kun je op een heel toegankelijke manier zelf voor publiciteit zorgen. Ik leer jou in vier stappen hoe je jouw persoonlijke PR strategie inricht. De training kun je in je eigen tijd volgen en ik begeleid je in een persoonlijk gesprek. 

Theavanunen-lesprogramma.png
bottom of page