top of page

Online pr training

waarom zelf aan de slag?

Met PR kun je op een laagdrempelige manier aandacht krijgen van je doelgroep en de media. Niet iedereen heeft hiervoor een PR adviseur in huis of het budget voor een bureau. Dit hoeft ook niet! Ook jij kunt leren hoe je gebruik maakt van PR en hoe je daarmee zorgt voor meer zichtbaarheid en gratis publiciteit. 

Ik werk ruim 15 jaar in de wereld van media en PR en leer jou graag hoe je PR inzet om jouw merk aandacht te geven via free publicity en storytelling. In de video hiernaast leg ik je meer uit over de cursus en ik weet zeker: na deze training heb jij geen schroom meer om de media te benaderen!

 • Online PR Training

  250€
  Ja, ik wil alles leren over PR en free publicity!
  1 maand geldig
  • Na deze training weet jij:
  • - Wat PR is en hoe de media werken.
  • - Begrijp je wat nieuws is en hoe je hier op inhaakt.
  • - Heb je helder wat je doel en doelgroep is.
  • - Weet je welke media voor jou relevant zijn en waarom.
  • - Heb je een heldere kernboodschap en argumentatie.
  • - Leer je werken met een PR planner.
  • - Tijdens de training heb je een persoonlijke call met mij.
PR Trainig Kopen

pr: kan ik dat wel zelf?

Misschien heb je al een beeld van PR en zie jij jouw bedrijf al in de media verschijnen. Het kan ook zijn dat je er niets van weet, maar wel gelooft dat je met PR goede publiciteit kunt krijgen en kunt bouwen aan de relatie met je doelgroepen. 

Ik weet dat jij als geen ander jouw bedrijfsverhaal kunt vertellen en dus heel goed je eigen PR kunt doen. Om jou op weg te helpen heb ik mijn jarenlange kennis verwerkt in de basistraining PR. Ik leer jou hoe PR werkt, wat het Nederlandse medialandschap is en hoe jij het nieuws uit je organisatie haalt. Ik geef je de tips: jij hebt de story! 

 

Je bespaart hiermee kosten, zoals voor bureaus, interim consultants en op marketing. Met PR bouw je structureel aan de naamsbekendheid en reputatie van je bedrijf. Na deze training heb jij de PR basics op orde en ligt er een praktische planner klaar. 

Wat krijg je nog meer?

 • Ik coach jou door deze training heen. Je plant op een call met me in wanneer het jou uitkomt.

 • Via het Instagram account @deprcoach ben ik dagelijks bereikbaar voor al je vragen, ook deel ik hier gratis tips. 

 • Een PR planner waarin je jouw kernboodschappen uitwerkt per media en doelgroep. Deze planner helpt je om structuur in je verhaal te brengen en om mediakansen niet te missen. 

 • Je krijgt inzicht in je doelen, doelgroep en hoe jij hen via de media bereikt. De kennis over je doelgroep kun je op nog veel meer gebieden gebruiken, zoals voor productontwikkeling of salesactiviteiten.

Ik zie je graag in mijn online training en op @deprcoach, tot snel!

WAT ANDEREN ZEGGEN:

"Een hele goede training voor degenen die nog weinig bekend zijn met PR!"

"Met de jarenlange PR ervaring van Thea kan zij je niet alleen de theorie bijbrengen, maar barst ze ook van de praktijkvoorbeelden. Voor mij werkte het bijzonder goed om aan de hand van best practices, en natuurlijk ook de flops, met cases aan de slag te gaan. In de training worden ook nuttige modellen besproken die je helpen om jouw eigen PR-plan op te stellen."

"Ik zat wat tegen het startmoment aan te hikken waarop ik met zichtbaarheid wilde beginnen. Wist ook niet zo hoe dat werkt. Ik heb daar zeker handvaten voor gekregen!" 

bottom of page