Thea van Unen | PR Trainer & Coach

OVER THEA

TOEN..

..ik nog geen ondernemer was, studeerde ik Interculturele Communicatie en Media Design en werkte ik als communicatieprofessional bij grote bureaus. Daar gebeurde naar mijn idee het leukste werk en daar wilde mijn nieuwsgierige ik het vak graag leren.

 

Ik werkte jarenlang bij bureaus voor grote merken als Douwe Egberts, Heinz, Albert Heijn, Essent en de Rabobank.

NU..

..wil ik niets liever dan andere communicatieprofessionals, startups en businesses helpen om briljant te worden in dit vak. Laten we eerlijk zijn; er is niets zo pijnlijk en ongemakkelijk als een slecht verteld verhaal. Tegelijkertijd kan goede storytelling een publiek betoveren. Daarom zet ik graag mijn ervaring in om samen met jou ervoor te zorgen dat jouw talent en verhaal er optimaal uitkomen. We want to see the magic happen!

THEA IN HET KORT

  • Ik begin mijn dag graag goed. En dat is voor mij vroeg opstaan (6 uur of eerder), tijd voor mezelf nemen en met aandacht leven. Vooral een positieve mindset zorgt voor een goede verwachting en dat werkt toch het allerlekkerste. 

  • In mijn hoofd zit vaak zoveel leuks, dat het ondernemen een geniale uitkomst is. Nu kan ik mijn nieuwsgierigheid, ideeën en ervaringen met verschillende klanten delen. 

  • Ik werk graag in van die goed gestylde ruimtes, met wanden vol boeken en tijdschriften. De rust die het zien en lezen van print media brengt is heel fijn.

  • Nog steeds ga ik graag (alleen) op reis of ben ik anders betrokken bij culturen. Het fascineert me hoe er in andere culturen met communicatie omgegaan wordt. Ik zie en leer altijd een hoop nieuws.  

  • Aandacht, eerlijkheid, mensgerichtheid en transparantie vind ik belangrijke waarden. We zijn uiteindelijk allemaal mens en hebben elkaar nodig om te groeien.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk wat ik voor je kan betekenen.