top of page

Help! Hoe begin ik met PR?

Bijgewerkt op: 21 jan. 2020Welke tools gebruik jij om je mediastrategie echt vorm te kunnen geven? Noem het je makeupset: alles wat je doet heeft goed gereedschap nodig. Zo ook je PR: zorg voor goede basics!


Mijn persoonlijke top 3:


● Google News Alerts: verzamel de kernwoorden die voor jouw merk relevant zijn en stel alerts in. Dagelijks in je inbox, de beste start om te weten wat er speelt in de media en waarop jij dus direct kunt inhaken.


● Een goed datasysteem voor persmailings en mediarelaties. Eentje die journalisten zelf ook fijn vinden. Kun je zelf de investering niet doen? Zorg voor een up to date privé contactenlijst (let op: je mag niet zomaar mensen toevoegen en benaderen!) en huur een partij in die je op afroep kan helpen. Wij bieden al een persberichtenservice vanaf 150 euro.


● Notebooks, pen en sticky notes, zodat je altijd je ideeën kunt opschrijven en tekenen. Zichtbaar op papier zie je snel of je verhaal klopt en blijf je beter bij je kernboodschappen. Sterker nog: je ideeen worden beter omdat met schrijven en tekenen twee hersenhelften moeten samenwerken. Ook goed voor het verminderen van je schermtijd

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page