top of page

Waarom PR coaching?

Bijgewerkt op: 15 jan. 2020Werken met millennials: er is een heus boek over verschenen van @thijslaunspach. Volgend jaar is 50% van de beroepsbevolking millennial. Hoe is dit anders? Waar liggen hierin de uitdagingen? Hoe vormen we teams die elkaar versterken in een ZZP-tijdperk? Zelf ben ik van de ‘brug-generatie’. Het ‘oude’ werken is mij nog bekend, maar in de praktijk is de millennial mindset datgene wat al overheerst. En zie ik daarin uitdagingen en nog meer: kansen! Deze creatieve, vrije generatie is zo inspirerend!


Ik vind niets toffer dan werken met generaties onder mij. Om hen uit te dagen, te begeleiden en in hun kracht te laten staan. Een generatie die zelfstandig en vrij wil zijn. Maar ook op zoek is naar ervaring, coaching en mentorship - want een baas, daar doen we niet aan. In mijn aanpak werk ik dus samen met jou een PR strategie uit die past bij jou en je organisatie. Waarin jij de vrijheid krijgt om dit in te richten wat bij je past, maar ik bied je wel de ervaring en begeleiding op de achtergrond. Wanneer jij dat wilt..


Waar ben jij naar op zoek om je werk leuk en haalbaar te maken? Welke uitdaging stoei je mee? Laat het me weten!

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page